fbpx

(Interim)

Proces-verbeteraar 

voor de verbetering van je administratieve en commerciële Processen

Je bent een snelgroeiende ondernemer binnen het MKB. Je kent de Praktijk als geen ander en wilt een goede en fijne werkomgeving creëren voor je werknemers. Dat vraagt om een heldere structuur en een duidelijke, eenvoudige, en efficiënte werkwijze. 

Mist je organisatie de juiste Structuur? Zijn de Processen omslachtig of niet duidelijk? Denk hierbij aan het offertetraject, het ordertraject of de after sales. Ik help je graag bij de optimalisatie van elk onderdeel van het proces, hetgeen resulteert in meer structuur en een verbeterde flow.

En met helpen, bedoel ik ook echt helpen! Niet een advies wat je in de la kan leggen, maar op basis van de jouw geschetste issues zal ik de praktische uitwerking volledig op me nemen, natuurlijk alles in overleg. 

Samenwerken met mij betekent een frisse, kritische blik op jouw organisatie, de Processen en Strategie.
Samen gaan we ervoor zorgen dat de flow van jouw bedrijf zo optimaal mogelijk gaat worden.
Daardoor zet je sneller Stappen om de bedrijfsgroei te behalen die jij voor ogen hebt.

Wat kan ik voor je doen?

Procesverbetering

Interim Projecten

Over eSPé projecten

“Sabine heeft indruk gemaakt met haar toegevoegde waarde aan ons bedrijf. Zij doorziet processen snel met oog voor de details. Daarnaast is zij in staat verbeteringen in het hele proces aan te brengen en door de empathie die zij heeft, kan zij mensen in hun kracht zetten ten voordele van de medewerker en bedrijf.”

Ron Bakker – B&G Hekwerk