fbpx

Procesverbetering

Aan de voorkant goed georganiseerd is aan de achterkant minder gedoe!

Heeft jouw bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt, maar is de interne organisatie niet op hetzelfde tempo meegegroeid. De nieuwe situatie vraagt om een nieuwe invulling van de administratieve en commerciële processen. Een Stabiele interne Structuur is cruciaal om nu én in de toekomst verder te kunnen groeien.

Ben je op zoek naar ondersteuning en concreet advies op het gebied van administratieve en commerciële procesverbetering? Ik kijk kritisch mee en ga samen met jou op zoek naar daadkrachtige oplossingen. De focus ligt altijd op het verbeteren van interne processen, ten behoeve van de efficiency.

Samen gaan we aan de Slag met jouw Processen. Zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit. Borgen dat alles in je bedrijf doorgang kan vinden, ook wanneer je er tijdelijk niet bent. Dat betekent dat alle Structuren binnen het bedrijf van boven naar beneden bekend zijn. De voedingsbodem om verder te kunnen groeien.

Interim Projecten

Kom je handen tekort en heb je (tijdelijk) extra capaciteit nodig?

Het is mogelijk om mij voor een Interim Project in te zetten. Hierin ben ik breed inzetbaar.

Is er een piekbelasting en geeft dit werkdruk op je mensen? Zou je tijdelijk een extra paar handen kunnen gebruiken?  Ik heb veel ervaring en daardoor inzetbaar als bv. verkoop binnendienst, customer service, in de after sales/service en vele andere functies. Ik ben zeer goed met systemen en processen en ben daardoor snel inzetbaar. 

Interim manager, bv. hoofd verkoop binnendienst, teamleader customer service. 

Het invullen van interim werkzaamheden, bijvoorbeeld wanneer iemand voor korte of langere tijd weg valt door ziekte of zwangerschapsverlof.

Sabine is een goede sparringpartner, het is een aanrader om alle processen en de structuur in het bedrijf te doorlopen en kijken waar diverse punten verbeterd of aangepast kunnen worden.

Gegarandeerd dat veel kleine bedrijven hier veel mee kunnen; vaak draait het om 1 man die alle ballen hoog moet / wil houden.

 Rick Kurstjens – ASP Systems

Laat mij je op weg helpen!

Vul onderstaand contactformulier in, zodat ik snel contact met je kan opnemen om de mogelijkheden door te spreken.