fbpx

Structuur- en Proces­optimalisatie

Je bedrijf is hard gegroeid, maar je interne organisatie is niet mee gegroeid. Er is onrust in je bedrijf en je ziet dat je daardoor niet meer de kwaliteit aan je klanten levert die jij graag zou willen leveren. Dat zou je best eens klanten EN goede werknemers kunnen gaan kosten.

Kun jij ondersteuning of advies gebruiken op het gebied van Structuur- en Procesoptimalisatie? Iemand die kritisch met je mee kijkt en samen met jou zoekt naar het beste voor jouw bedrijf.

Samen met jou ga ik aan de Slag met jouw Processen. Zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit. En borgen dat alles in je bedrijf door kan gaan, ook als jij er een keertje niet bent. Want dat is wat je nog verder gaat brengen en vanuit daar kun je doorgaan met groeien.

Project Service

Het is mogelijk om mij voor een freelance Project in te zetten. Hierin ben ik breed inzetbaar.
Voorbeelden van wat ik voor je zou kunnen betekenen:
Het helpen inregelen van een nieuw systeem; Heb je een nieuw Systeem nodig, maar je hebt geen capaciteit om dit in te richten? Daardoor loopt je planning en de verbeterslag van je organisatie vertraging op. En dat wil je nu net niet. Laat mij je helpen.
Analyse van bv. je marges, prijzen of klachtensysteem: Weet jij hoe het met de KPI’s staat van jouw bedrijf? Lukt het jou om te zorgen dat je deze tijdig analyseert en bijstuurt waar nodig?
Het invullen van interim werkzaamheden, bijvoorbeeld wanneer iemand voor korte of langere tijd weg valt door ziekte of zwangerschapsverlof.
“Door de empathie die Sabine heeft, kan zij mensen in hun kracht zetten ten voordele van de medewerker en bedrijf”

Laat mij je op weg helpen!

Vul onderstaand contactformulier in, zodat ik snel contact met je kan opnemen om de mogelijkheden door te spreken.