fbpx

Praktisch Support

Het is herkenbaar en ik kom het vaker tegen: jouw bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt, maar de interne organisatie is niet op hetzelfde tempo meegegroeid. De nieuwe situatie vraagt ook om een nieuwe invulling van de bedrijfsprocessen. Een Stabiele interne Structuur cruciaal om nu én in de toekomst verder te kunnen groeien.

Ontbreekt het aan die Structuur? Ben je op zoek naar ondersteuning en concreet advies op het gebied van Structuur- en Processen? Ik kijk kritisch mee en gaan samen met jou op zoek naar daadkrachtige oplossingen. De focus ligt altijd op het verbeteren van interne processen, ten behoeve van de efficiency.

Samen gaan we aan de Slag met jouw Processen. Zorgen dat alles naadloos op elkaar aansluit. Borgen dat alles in je bedrijf doorgang kan vinden, ook wanneer je er tijdelijk niet bent. Dat betekent dat alle Structuren binnen het bedrijf van boven naar beneden bekend zijn. De voedingsbodem om verder te kunnen groeien. Denk hierbij aan:

 – Verbeteren offertetraject en orderflow

– Calculatiemethodiek optimaliseren

– Digitalisering (b.v. uw opleverbonnen)

– Invulling van functioneringsgesprekken

 

Project Service

Het is mogelijk om mij voor een freelance Project in te zetten. Hierin ben ik breed inzetbaar.
Voorbeelden van wat ik voor je zou kunnen betekenen:

Het helpen inregelen van een nieuw systeem; Heb je een nieuw Systeem nodig, maar je hebt geen capaciteit om dit in te richten? Daardoor loopt je planning en de verbeterslag van je organisatie vertraging op. En dat wil je nu net niet. 

Analyse van bv. je marges, prijzen of klachtensysteem: Weet jij hoe het met de KPI’s staat van jouw bedrijf? Lukt het jou om te zorgen dat je deze tijdig analyseert en bijstuurt waar nodig?
Het invullen van interim werkzaamheden, bijvoorbeeld wanneer iemand voor korte of langere tijd weg valt door ziekte of zwangerschapsverlof.

Sabine is een goede sparringpartner, het is een aanrader om alle processen en de structuur in het bedrijf te doorlopen en kijken waar diverse punten verbeterd of aangepast kunnen worden.

Gegarandeerd dat veel kleine bedrijven hier veel mee kunnen; vaak draait het om 1 man die alle ballen hoog moet / wil houden.

 Rick Kurstjens – ASP Systems

Laat mij je op weg helpen!

Vul onderstaand contactformulier in, zodat ik snel contact met je kan opnemen om de mogelijkheden door te spreken.