fbpx

Functionerings- en beoordelings-gesprekken

Een beoordelings- en/of functioneringsgesprek kan een mooi moment zijn om het contact en samenwerking met je medewerker te versterken en om zijn/haar prestaties en ambities te bespreken.

Maar hoe geef je invulling aan deze gesprekken? En hoe leg je dit vast? 

Met de documenten van eSPé Projecten, hoef je over de invulling en vastlegging niet zelf na te denken. Dat hebben wij al voor je gedaan. Wanneer je onderstaande documenten bestelt, hoef je alleen de gesprekken nog maar in te plannen!     

Formulier beoordelingsgesprek: Middels dit formulier kun jij de prestaties van je medewerker beoordelen. Hierin komen de volgende onderdelen terug: Doelstellingen vorig jaar, Positieve prestaties medewerker, te beoordelen vaardigheden (keuze uit ca. 30 vaardigheden middels drop down menu) met ruimte voor toelichting en de doelstellingen voor het komende jaar.

Formulier functioneringsgesprek: tijdens dit functioneringsgesprek bespreek je diverse onderwerpen met je medewerker. Functioneren, team en samenwerking, gezondheid, werk en privé. Je ontvangt drie documenten: Lijst met onderwerpen en gerichte vragen, een verkorte lijst voor je medewerker ter voorbereiding en een invulformulier voor de verslaglegging.

Daarnaast heb je nog een keuze over hoe het formulier eruit komt te zien. Kies je voor een standaard formulier of wil je professionaliteit uitstralen en de documenten met je eigen logo en in jouw eigen huisstijl op maat gemaakt? De standaard formulieren kunt u direct downloaden, zodra u deze besteld heeft. De maatwerk-documenten hebben een levertijd van ca. 2-3 werkdagen.

“Duidelijk werkbaar model voor functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken. eSPé Projecten heeft dit naar een werkbaar model uitgewerkt aansluitend op onze behoefte.

Arjan Brok

Kan ik je helpen?

Vul onderstaand contactformulier in, zodat ik snel contact met je kan opnemen om de mogelijkheden door te spreken.