fbpx

Functioneringsgesprekken

Ben je op zoek naar een gestroomlijnde en goedkope manier om functioneringsgesprekken en/of beoordelingsgesprekken binnen jouw bedrijf te voeren? Zoek niet verder! Met onze mooi vormgegeven invulformulieren wordt het hele proces een fluitje van een cent.

Onze invulformulieren zijn speciaal ontworpen om jou en je team te helpen bij het voeren van effectieve en inhoudelijke gesprekken. Het ziet er niet alleen supernetjes uit, maar biedt ook een duidelijke en overzichtelijke structuur voor het vastleggen van de belangrijke gespreksinformatie.

Geen gedoe meer met het bedenken van de juiste gespreksonderwerpen of het correcte vastleggen van de gespreksresultaten. Met ons invulformulier hoef je zelf niet na te denken over de inhoud van het gesprek en hoe je het moet vastleggen. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.

 

Formulier functioneringsgesprek: tijdens dit functioneringsgesprek bespreek je diverse onderwerpen met je medewerker. Functioneren, team en samenwerking, gezondheid, werk en privé. Je ontvangt drie documenten: Lijst met onderwerpen en gerichte vragen, een verkorte lijst voor je medewerker ter voorbereiding en een invulformulier voor de verslaglegging.

“Duidelijk werkbaar model voor functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken. eSPé Projecten heeft dit naar een werkbaar model uitgewerkt aansluitend op onze behoefte.

Arjan Brok

Kan ik je helpen?

Vul onderstaand contactformulier in, zodat ik snel contact met je kan opnemen om de mogelijkheden door te spreken.