fbpx

Over Sabine

De mid-mid voor jouw bedrijf

Het verbeteren van de Processen van een organisatie, daar zit mijn Passie en kracht. eSPé brengt de administratieve en commerciële processen van MKB-bedrijven op orde en ondersteunt bij Projecten waar tijdelijk extra capaciteit en know how nodig is. Hierdoor kun jij je richten op de belangrijkste taken, meer omzet genereren en is er een stevige basis om door te groeien.

Ik ben Sabine Ploegmakers. Sinds begin 2020 mag ik mijzelf ondernemer noemen. De jaren daarvoor werkte ik als leidinggevende op een Sales- en Service-afdeling in de bouwsector. Wat ik ontdekte: Ik vind het bijzonder leuk om kritisch te kijken hoe een organisatie in de Praktijk werkt; waar loopt het niet vlekkeloos en kun je ervoor zorgen dat je medewerkers zo prettig en optimaal mogelijk hun werk doen, hoe verhoog je daarmee de tevredenheid van je klanten.

Mijn Passie en kracht zitten in de Processen van een organisatie: analyseren, vastleggen en optimaliseren en waar mogelijk automatiseren.

Ik zie mezelf als een mid-mid op het voetbalveld; de mid-mid legt de basis en zorgt dat andere mensen in het veld op hun best kunnen voetballen, waardoor we wedstrijden winnen.

Het starten van mijn eigen bedrijf was niet altijd mijn droom. Sterker nog, een onderneming starten vond ik vooral mooi voor anderen. En toch… toen ik ging nadenken over mijn toekomst, kreeg mijn eigen bedrijf snel vorm. Mijn handen beginnen te jeuken als ik zie dat het in een bedrijf niet vlekkeloos loopt en medewerkers en klanten daar hinder van ervaren, en dus ook het bedrijf. Vaak kun je met Structuur, heldere Processen en afspraken veel van deze hobbels wegnemen en de interne organisatie verbeteren, met resultaat voor iedereen. Het is zo overduidelijk dat dit is wat bij me past, waar ik blij van word én waar ik goed in ben. Dat ik dit kan gebruiken om andere bedrijven te helpen: hoe mooi is dat!

Loopt u tegen zaken aan? Ik denk graag met u mee.
Neem vrijblijvend contact met me op

Neem direct contact op