fbpx

Werkwijze en Tarieven

Onze Samenwerking kan op veel manieren worden vormgegeven.
eSPé Projecten inzetten kan per uur, dag, maand of op Projectbasis.

Gratis

Ik ga graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek met je aan waarbij we inventariseren waar jouw prioriteiten liggen. Naar aanleiding van dit gesprek krijg je van mij tips en ideeën om de eerste stap te zetten naar verbetering van je organisatie. Wanneer je hierna nieuwsgierig bent geworden naar een samenwerking, bespreken we wat voor jou het beste past; een offerte op maat of één van de standaard pakketten.

Tarieven

Is je interesse gewekt? Laten we dan kennismaken!

Samen bespreken we waarmee ik je kan helpen.

De samenwerking kan op basis van regie, een Project of Structureel plaatsvinden. Een Structurele Samenwerking gaat door tot wederopzegging, waarbij een bepaald aantal uren per week of maand wordt afgesproken. Deze uren kunnen flexibel worden ingezet met mogelijkheid tot bijstelling gedurende de opdracht.

Mijn standaard tarief hangt af van de aard van de werkzaamheden en is € 55,00 excl. BTW. voor administratieve opdrachten/werkzaamheden en € 70,00 excl. BTW voor procesverbetering. Vooraf bespreken we wat de werkzaamheden zijn en maak ik graag een offerte voor je.

Facturering geschiedt op maandelijkse basis. 

Maatwerk

Wil je graag meer informatie, twijfel je aan wat voor jou het beste zou passen of wil je liever een offerte op maat? Neem contact met me op en we bespreken samen welke mogelijkheden er zijn.