fbpx

Werkwijze en Tarieven

Onze Samenwerking kan op veel manieren worden vormgegeven.
eSPé Projecten inzetten kan per uur, dag, maand of op Projectbasis.

Gratis

Ik ga graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek met je aan waarbij we inventariseren waar jouw prioriteiten liggen. Naar aanleiding van dit gesprek krijg je van mij tips en ideeën om de eerste stap te zetten naar verbetering van je organisatie. Wanneer je hierna nieuwsgierig bent geworden naar een samenwerking, bespreken we wat voor jou het beste past; een offerte op maat of één van de standaard pakketten.

Pakketten Structuur en Proces­optimalisatie

Business

Je wilt je bedrijf laten groeien. Daarbij wil je zo veel mogelijk structuur aanbrengen en zo efficiënt mogelijk werken. Met als resultaat tijd over houden om je te richten op de belangrijkste taken.

Traject van ca. 4 weken

Inventariseren, meedraaien, gesprekken voeren met jou en je personeel; dit alles bij jou op locatie (in een periode van 2 weken)

Inclusief verbeteranalyse

Daar waar mogelijk worden verbeteringen direct gerealiseerd

€ 2.499,00
exclusief BTW

Business Pro

De kracht van jouw onderneming is je passie. Je wilt graag meer focus om meer klanten te werven en meer omzet te behalen. Essentieel om je onderneming te laten groeien.
Ik breng meer structuur en overzicht aan en we beschrijven de processen. Hierdoor ontstaat een goede structuur en basis om echt stappen te zetten en verder te ontwikkelen.

Traject van 2-3 maanden

Inventariseren, meedraaien, gesprekken voeren met jou en je personeel; dit alles bij jou op locatie (in een periode van 4 weken)

Inclusief verbeteranalyse

Maken van procesbeschrijvingen

Inclusief implementatieplan

Daar waar mogelijk worden verbeteringen direct gerealiseerd

€ 3.997,00
exclusief BTW

Business Premium

Je bent klaar voor de volgende stap. Je wilt graag structuur aanbrengen, meer focus om meer omzet te behalen en je zaken maximaal geregeld hebben.

Door te kiezen van “Next Level” help ik jou om structuur en overzicht aan te brengen, de processen te beschrijven en tevens om de verbeterpunten in de praktijk te brengen n.a.v. het implementatieplan.

Traject van ca. 5-6 maanden

Fase 1:
Inventariseren, meedraaien, gesprekken voeren met jou en je personeel; dit alles bij jou op locatie
(in een periode van 4 weken)

Inclusief verbeteranalyse

Maken van procesbeschrijvingen

Inclusief implementatieplan

Daar waar mogelijk worden verbeteringen direct gerealiseerd

Fase 2:
Periode van 3 maanden waarbij verbeterpunten uit het implementatieplan in de praktijk wordt gebracht

€ 7.995,00
exclusief BTW

Tarieven Project Service

Voor (freelance) Projecten en interim-werkzaamheden werk ik met de eSPé-Pas. Op deze virtuele Pas staan bij aankoop het afgesproken aantal uren. Deze uren zijn flexibel in te zetten gedurende 3 maanden. Het tarief per uur verschilt per aantal uur dat wordt afgenomen.
eSPé-Pas – Comfort

5 t/m 10 uur

€ 60,00 per uur
excl. BTW

eSPé-Pas – Excellent

10 t/m 30 uur

€ 57,50 per uur
excl. BTW

eSPé-Pas – Premium

30 t/m 50 uur

€ 55,00 per uur
excl. BTW

Maatwerk

Wil je graag meer informatie, twijfel je aan wat voor jou het beste zou passen of wil je liever een offerte op maat? Neem contact met me op en we bespreken samen welke mogelijkheden er zijn.